Hoppsan

Insåg just att jag inte skrivit på flera dar! Kommer den här bloggen försättas i dvala likt mina andra? Det vore ju inte roligt. Hmm.

Och på tal om dvala: Jag har varit i någon form av det hela dagen. Gick upp halv elva, och efter det har jag inte vaknat ordentligt. Ändå har jag lyckats läsa ut Dirk Gentlys Holistiska Detektivbyrå och börjat läsa Den oemotståndliga revolutionen av Shane Claiborne. Fast jag har bara hunnit med förordet. Men den lär vara bra, sägs det. Jag har också "invigt" diabolon för i år. Det funkade ganska fint, förutom det faktum att jag nästan träffade systern med den. Men vad kan man begära efter en vinters uppehåll?

Vad har hänt mer i mitt liv då? Just det! I fredags var det "Killarnas kväll" på Fredax, något som väl är synonymt med "Tobias kväll". Inte så mycket planeringsglädje i de andra killarna liksom. =) Det blev ganska lyckat i alla fall, vi körde världens första Fredax-OS, med grenar som Sittdynestapling, Kollektbössefångande, Värmeljusletande och Psalmboksculing(!). Riktigt underhållande om jag får säga det själv! Emil är sämst vann, om det intresserar någon.

Imorgon är det i alla fall handduksdagen, så glöm inte bort att ta med handduken vart du än går! Själv ska jag både till Eskilstuna - gudstjänst och rep - och Stockholm med den. Där ska jag ha möte med Ungdomsutskottet (UU) och planera bland annat ungdomshelgen i Eskilstuna som blir till hösten. Det kommer bli helgött!

Mot slutet

Hmm. Inte mycket kvar av skolan nu. Igår avklarades sista inlämningsuppgiften i religion och sista provet i samhällskunskap. Det senare var förstås mycket enklare än man trodde, precis som alla andra samhällsprov vi haft i år. Och imorgon kommer det sista svenskprovet vara ur världen. Skönt.

För att gå till något helt annat: Jag är lycklig. Jag fick just tillbakarullningsfunktionen på Wikipedia. Vem vet? Kanske ett steg närmare administratörsskap? Eller kanske inte.

Dilbert

image3
Mot förmodan så har dagen varit bra! Spanskan är redovisad och klar, vilket gör att jag är ledig sista lektionen på torsdag, och engelskan ska inte vara klar förrän nästa vecka. Så allt har blivit lungnare. Skönt.

Trött

Blir ett kort inlägg. Har tragglat med religionen idag. Visst, det går framåt, men det blir inte så bra. Och så ska jag redovisa spanska imorgon. Känns sådär. Har inte alls mycket att säga. Får skriva några rader till i morgon bitti. Då är det musikal också. Ska faktiskt bli kul att se hur den är i år.

Sömn är bra.

En random rubrik

Jippi! Frisk idag! Underbart härligt ju! Vi får väl gissa att huvudvärken bara var utmattning eller nåt.

Har repat idag. Trevigt värre. Låtarna till Nyforsdagen är bestämda, och sitter nästan. Lite finlir kvar bara. När jag ändå håller på: Välkomna dit! Utanför ICA Nyfors, Eskilstuna, 31 maj, 12:00.

Vad mer kan jag berätta om mitt liv? Reportaget är nästan klart, det är bara den där jobbiga slutklämmen jag ska få till. Religionen däremot har jag inte tittat så mycket på, men det ska nog gå det också. Och sen är det ju bara massor med fler läxor och prov. Det kommer bli en lång vecka. Hmm. Och så behöver jag fixa till designen här. Och... Ja.

Om ni vill surfa vidare så ska ni göra det hit. (Jo, det ska du.)

Nej. Inte nu.

Jag är sjuk. Vid helt fel tidpunkt. Det här får inte hända.

Är ju inte sängliggande i alla fall. Det är positivt. Och reportaget går framåt sakta men säkert. Det kanske löser sig ändå.

Effektboxen på bilden var såld den också. Suck.

Till sist: Solen tittar fram, huvudvärken släpper och reportaget är nästan klart. Jej! En trevlig musikvideo till er alla:


Effektfullt

Är lite på jakt efter en effekt till basen och gitarren. Kanske denna? Väntar på ett svar från försäljaren, men jag har redan fått negativa svar från tre annonsörer. Ser mörkt ut?

DM100

NV-ligans avfallshanterare

Hurra! Jag gör bort mig enligt alla bloggandets regler på en gång: Jag drar ett internskämt. Förlåt mig så mycket.

Idag har jag haft rast från åtta till tolv. Och spelat brännbollsturnering. Såklart vann vi inte mer än en match, men vad ska man förvänta sig av en NV-klass? Och nu har jag rast igen. Slappt.

Innan nästa veckas början måste jag göra en väldig massa saker. Usch. Och massor med skrivande och tänkande. Och sånt tar ju tid.

Till sist kan jag ju nämna att NV-ligans avfallshanterare inte är jag.


RSS 2.0