Tyst i porten

Ja, det händer inte så mycket här. Jag har helt enkelt alldeles för mycket att göra, och då ligger bloggen på lågprioritet. Ska komma igång igen så snart jag hinner.

Jag lovar.

Och vinnaren är ...

Nej. Det är inte den där Veronicas album. Det är Sara Olsson som har vunnit en glass.

Ingen var i närheten av rätt svar, men Sara var närmast med sina 1 738. I själva verket hade jag inte mindre än 4 022 osedda bilder. Med en nätt differens (2284) blir Sara alltså den lyckliga vinnaren till glassen!

Grattis Sara!

I den tomma skolan

Idag var det inte många i skolan. Jag och Kevin var duktiga och åkte dit och pluggade fastän vi inte behövde. Resten av klassen var hemma. Lugnt och skönt var det, och jag hann en hel del.

Tänkte också hälsa mina kära klasskompisar att vi inte behöver räkna linjära ekvationer till nästa vecka. Vi hoppar över det. Och faktorsatsen kommer inte på något prov. Inte före matte E i alla fall...

Bilddagboken - Tävling

Så, nu har jag fått förmaningen att gå in på bilddagboken, där jag inte varit inne på sedan i juni(?). För att göra det hela en smula roligare utlyser jag en tävling. Den som kan gissa närmast hur många osedda bilder jag har vinner en glass. Jag utnämner mig själv till enväldig domare, med makt att diskvalificera och ta emot mutor.

Gone

Idag rensade Thomas och Sara ur sina skåp och promenerade ut ur den stora skolan vid namn Vasagymnasiet. Antagligen för att aldrig gå in igen. Sorgligt är det, men jag tror och hoppas att de kommer få det bra på Ullvi. Kan inte vänta till första NV-ligan-träffen. =D

Själv träffade jag studievägledare, studierektor och schemaläggare idag, och en hel hög med frågetecken och funderingar reddes ut. Skönt. Förhoppningsvis får vi lägga en till kurs i år för att avlasta oss nästa. Tilläggas ska väl göras att de tittade lite konstigt på oss när vi sa att vi ville läsa fler kurser. Inte helt respektingivande för skolan (eller kanske eleverna?), men det ska nog gå bra i alla fall.

Asus EEE?

Är ute efter en billig bärbar. Har mest tittat in mig på Asus EEE, ni vet; den där lilla laptopen som blivit jättestor utan att ha varken bäst hårdvara eller minst storlek. Men, relativt sett, är den nästan äckligt billig. Med det sagt kostar den ändå 2 700 eller 3 700 riksdaler, beroende på modell. Och jag vet inte riktigt om jag vill lägga ut med de pengarna; en digital systemkamera står också på inköpslistan.

Kanske är det bäst att vänta och låta priserna sjunka. Snart kommer ju Nikon D90, och förhoppningsvis faller D80:ns pris som en sten då. Hmm.

Tyvärr är jag inte korkad.

"Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad."

RSS 2.0